Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Verdachte in Antwerpen aangehouden voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2021, 13.53 uur
De steekpartij vond plaats in de Korenbloemlaan.
De steekpartij vond plaats in de Korenbloemlaan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De Belgische politie heeft zaterdagavond in Antwerpen een verdachte gearresteerd in verband met de steekpartij in Vlissingen die op dezelfde avond plaatsvond. Bij de steekpartij raakte een Middelburger zwaargewond.


De steekpartij vond zaterdag rond 17.45 uur plaats in de Korenbloemlaan. Bij het incident raakte een 27-jarige Middelburger gewond aan zijn hoofd. Volgens de politie ligt hij op dit moment nog in het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar.

Gisteravond hield de Belgische politie in Antwerpen twee uur na de steekpartij een verdachte aan. Volgens de politie gaat het een 32-jarige man met een vooralsnog onbekende woonplaats. Het onderzoek naar het steekincident is nog in volle gang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren