Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Arnemuiden

Toegevoegd: 20-06-2021, 22.00 uur
Het kindje hoefde niet meer met de traumahelikopter mee.
Het kindje hoefde niet meer met de traumahelikopter mee.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De traumahelikopter is zondagavond in Heinkenszand geland voor een medische noodsituatie met een kindje in Arnemuiden. De ambulance maakte vlakbij de snelweg een rendez-vous met de helikopter, het kindje werd echter niet meegenomen maar werd per ambulance naar Goes vervoerd.


De noodsituatie ontstond rond 19.45 in een woning aan de Westwal in Arnemuiden. De ambulancedienst kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Rond 19.50 uur vertrok de ambulance met politiebegeleiding richting Heinkenszand. Daar vloog de traumahelikopter uit Noord-Brabant ook naartoe. 

Het kindje hoefde echter niet meer mee met de traumahelikopter. Na een paar minuten vertrok de ambulance met het kindje aan boord richting het ziekenhuis in Goes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (20-6-2021 om 22:31)
OOH wat heftig .hopelyk mag het goed gaan met het kindje .Veel sterkte voor ouders en fam .
Cookie-instellingen beheren