Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwingsschoten gelost in woonwijk Goes

Toegevoegd: 27-06-2021, 11.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vanochtend in Goes waarschuwingsschoten gelost nadat een verdachte terugkeerde naar de plek waar eerder een schietpartij was gemeld. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De dader is nog voortvluchtig.


Bij de politie kwam rond 10.35 uur een melding binnen van een schietincident aan de Leeuwerikenstraat in Goes. Volgens de politie bleek er met knalpatronen te zijn geschoten en was er geen sprake van gewonden. Naast de politie werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar dit hoefde dus niet in actie te komem.

Later op de ochtend zou de verdachte zijn teruggekeerd naar de woning aan de Leeuwerikenstraat. Hierop zou de politie waarschuwingsschoten hebben gelost. De verdachte wist echter in zijn voertuig te ontkomen. De politie is nu op zoek naar de verdachte. Hiervoor is ook een politiehelikopter opgeroepen. Omwonenden worden in de tussentijd gevraagd om binnen te blijven.

Rond 11.30 uur arriveerde opnieuw een ambulance bij de woning aan de Leeuwerikenstraat. De reden hiervoor is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren