Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs beschonken Belg ingenomen

Toegevoegd: 05-07-2021, 13.55 uur
Rijbewijs beschonken Belg ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een Belgische automobilist is zondagavond in Hulst betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij moest om die reden zijn rijbewijs inleveren.


Agenten controleerden bij de Dubbele Poort. De eerste dertien gecontroleerden bleken niets gedronken te hebben maar bij de veertiende auto die door de dienders werd gestopt bleek wel iets mis te zijn. De bestuurder, een 38-jarige Belg, werd gevraagd om mee te werken aan een blaastest. De man stemde in maar de blaastest wees uit dat de man alcohol op had.

Samen met de agenten ging de Belg vervolgens naar het politiebureau om daar een uitgebreide ademanalysetest te doen. Die wees uit dat de man bijna drie keer teveel alcohol had gedronken om nog te mogen rijden. Het rijbewijs van de beschonken bestuurder werd ingevorderd en hij kreeg een algeheel rijverbod van zeven uur opgelegd. In die periode mocht hij dus geen enkel voertuig besturen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren