Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politie: Man Hoek kwam om door triest ongeluk

Toegevoegd: 19-07-2021, 19.03 uur
De inzet van de hulpdiensten mocht niet meer baten.
De inzet van de hulpdiensten mocht niet meer baten.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - De man die vanmiddag om het leven kwam op het terrein van vakantiepark Marina Beach aan de Middenweg in Hoek kwam om het leven door een triest ongeluk. Dat meldt de politie.


Het slachtoffer, een 63-jarige inwoner van Oostburg, was volgens de politie rond 13.00 uur bezig om een gaslek te verhelpen toen het misging. Wat er precies is gebeurd, heeft de politie niet bekend gemaakt. "De man overleed tijdens de reparatie van het gaslek", is hetgeen de politie er over kwijt wil.

Nadat vanmiddag duidelijk werd dat de hulpdiensten niets meer voor de man konden doen, deed de Forensische Opsporing onderzoek op het terrein. Ook werden enkele betrokkenen gehoord. "Uit het onderzoek bleek dat sprake was van een triest ongeluk", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren