Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 191 km

Minderjarige zwaargewond bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 27-07-2021, 22.57 uur - Update: 28-07-2021, 00.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een minderjarige jongen is dinsdagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in Goes. De dader is nog voortvluchtig. De omgeving is afgezet.


Het steekincident werd rond 21.35 uur gemeld. In eerste instantie bij de Kattendijksedijk maar die locatie werd al snel bijgesteld naar de Zwembadweg. Het incident speelde zich vermoedelijk ook af bij het alhier gevestigde sportcentrum Omnium.

Nadat de gewonde jongen was aangetroffen, werd naast de politie en de ambulancedienst ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde in de omgeving. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance. Rond 22.55 uur vertrok de traumahelikopter weer.

De recherche is een onderzoek gestart naar het incident. In de bossen bij de Hollandse Hoeve is een plaats delict opgesteld. 

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
deejee (28-7-2021 om 08:44)
Tjonge tjonge in wat voor wereld leven we toch, zwaargewond op zo'n jonge leeftijd !!! hoop dat hij het redt..
Cookie-instellingen beheren