Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder zonder rijbewijs mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 13-08-2021, 13.56 uur
Bestuurder zonder rijbewijs mogelijk onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - De politie heeft donderdagmiddag in Hoek een 23-jarige man aangehouden die zonder rijbewijs op een scooter reed. Ook was de man mogelijk onder invloed van drugs.


De aanhouding gebeurde donderdag rond 17.15 uur op de Grootteweg in Hoek. De 23-jarige man uit Biervliet reed daar op een scooter. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn, ook was de scooter niet verzekerd.

Hij bleek volgens de politie ook verschillende soorten drugs op zak te hebben. Volgens de agenten zou de man mogelijk onder invloed van drugs zijn. Echter is dit nog niet vastgesteld omdat hij weigerde mee te werken aan een speekseltest en bloedproef. De verdachte zit nog steeds vast voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pluim (13-8-2021 om 20:19)
Door de vernuftige uitvinding van het internet komen zulke zaken steeds meer aan het licht dagelijks...maar de meeste mensen doen net alsof er vroeger geen ongelukken gebeurden 10-20-30-40-50-100jaar geleden of dat er geen moorden werden gepleegd of steekpartijen..maar tegenwoordig krijg je vanuit alle hoeken nieuws van de wereld over hoe deze aardbol die vol zit met gekken al millennia lang..kijk naar de Maya's de Grieken de Romeinen de Duitsers de Belgen met Leopold..ken u geschiedenis
Cookie-instellingen beheren