Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Bromfietser aangehouden in Zierikzee, eindstand drie bekeuringen

Toegevoegd: 09-04-2024, 13.40 uur
Bromfietser aangehouden in Zierikzee, eindstand drie bekeuringen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – De handhavers van gemeente Schouwen-Duiveland hebben zondag een bestuurder van een bromfiets aangehouden. De man overtrad meerdere verkeersregels en volgde geen vorderingen op.


Volgens de handhavers reed de man afgelopen zondag met zijn bromfiets door een voetgangersgebied heen. Daarnaast droeg hij geen helm. De bestuurder kreeg een stopteken, maar deze werd genegeerd. Doordat de bestuurder een stuurbeweging moest maken, sprong de hond die tussen zijn benen zat van de bromfiets af.

De handhavers hebben de hond gevolgd tot deze weer bij zijn eigenaar was. Daar hebben de Buitengewone Opsporingsambtenaren het rijbewijs van de man gevorderd. De man gaf hierop geen gehoor en is toen aangehouden. De man is overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij gehoord en later op de dag met drie bekeuringen heengezonden. De hond is tijdelijk opgevangen bij familie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren