Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Rit hardleerse overtreder eindigt op parking CBR

Toegevoegd: 29-06-2024, 07.16 uur
Rit hardleerse overtreder eindigt op parking CBR
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De rit van een automobilist die tot twee keer toe zonder rijbewijs deelnam aan het verkeer, is vrijdag opmerkelijk genoeg geëindigd op de parkeerplaats van het examencentrum van het CBR aan de Marie Curieweg in Ritthem.

Politieagenten hadden de man bekeurd omdat hij zonder rijbewijs reed. Hierna besloot hij echter toch verder te rijden. "Nadat hij zijn voertuig had geparkeerd op de parkeerplaats van het CBR, kon dit worden afgetakeld", zo vertelt de politie.

Volgens de politie kan de overtreder twee brieven tegemoet zien van een officier van justitie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Teveel (1-7-2024 om 10:41)
Pfff toon, iets teveel op internet gezetten jij.
Toon (29-6-2024 om 16:53)
Tja, een recidivist. Rijden zonder rijbewijs is een verkeersMISDRIJF. Alle voorwerpen die gediend hebben om het misdrijf te kunnen plegen kunnen in beslaggenomen worden. En vervolgens kunnen die voorwerpen in de strafbepaling worden aangewezen dat ze vernietigd kunnen worden, mede ter voorkoming van herhaling. Dus de politie heeft de nodige handvatten om zo'' n tiepje eens goed aan te pakken. Jammer dat er dan die slappe justitie nog om de hoek komt kijken. DUS: zo sukkelt het meestal gewoon door. Elke keer (in dit geval) in beslag nemen en verbeurd verklaren en dan vernietiging. Kijken wie het het langste volhoudt. Maar ja je kunt als politie niet alle tijd aan zo'n iemand besteden.
walter (29-6-2024 om 13:46)
@slecht geregeld taxi nemen, familie of vrienden bellen om hem en zijn auto op te halen keuze genoeg
Slecht geregeld (29-6-2024 om 11:35)
Waar slaat het nou op, wat moet zo iemand dan? De auto terug naar huis duwen?
Miriam (29-6-2024 om 08:43)
Mooi zo dat is weer een gevaar minder op de weg.
Cookie-instellingen beheren