Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonde bij jachtongeluk Kerkwerve

Toegevoegd: 24-08-2021, 13.12 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een schietincident op een akker in Kerkwerve is dinsdag rond het middaguur iemand gewond geraakt. Volgens de politie was sprake van een jachtongeval.


Volgens de politie werd kort voor 12.00 uur iemand geraakt op een veld aan de Zwaardweg. Al snel werd duidelijk dat geen sprake was van een schietpartij maar van een jachtincident. Volgens de politie raakte een jager gewond aan zijn been en bleek geen sprake te zijn van opzet. "Het gaat om een ongeval", aldus de politie.

Met behulp van een tractor werden hulpverleners naar de gewonde gebracht. De brandweer heeft vervolgens geholpen om het slachtoffer naar een ambulance te brengen. Het slachtoffer is rond 12.30 uur per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst van zijn letsel is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (25-8-2021 om 07:42)
boontje komt om zijn loontje. wie zijn wij om de natuur te beheren te molesteren?! te veel (ongewenste) mensen schieten we toch ook niet af ?
Toon (24-8-2021 om 20:21)
Tja goede goed opgeleide jagers overkomt dit niet, jammer dat er toch nog veel "jagers" zijn die ook helaas ten koste van veel dierenleed maar wat aanklooien, ik ben zelf een keer geraakt aan mijn helm door hagel en onze buurman, ook zo'n"jager" presteerde het zelfs om tegen ons huis te schieten.
Johan (24-8-2021 om 19:44)
@Flup: Je mag van mijn reactie vinden wat je wil maar kun je jou mening ook toelichten?
Nel (24-8-2021 om 16:34)
Hier heb ik geen medelijden mee.
Flup (24-8-2021 om 16:33)
Johan wat een ontzettend domme reactie
Johan (24-8-2021 om 15:19)
Normaal komen alleen de dieren om het leven of raken zij gewond bij het jagen. Nu weet deze jager ook eens hoe dat is....
Cookie-instellingen beheren