Weerbericht:
Zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na bedrijfsongeval Tholen

Toegevoegd: 08-03-2007, 12.41 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 40-jarige man uit Sint-Gilles-Waes (B) is donderdagavond overleden aan de verwondingen die hij eerder die dag opliep bij een bedrijfsongeval.

De man was rond kwart over negen aan het werk op de bouwplaats bij zorgcentrum Ten Anker in Tholen toen hij tijdens heiwerkzaamheden werd geraakt door een losschietende kabel met haak.

De man bevond zich op dat moment in een bakje dat op vijftien meter hoogte hing. Direct na het ongeluk verloor de man het bewustzijn. De brandweer van Roosendaal werd ingezet om de man naar beneden te halen.

De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 landde aan de Ten Ankerweg. De trauma-arts heeft medische bijstand verleend. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Daar bezweek het slachtoffer rond 17.00 uur aan zijn verwondingen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren