Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist botst tegen boom bij Sint Kruis

Toegevoegd: 02-09-2021, 08.54 uur
Door: Remi Mesu

SINT KRUIS - Een automobilist is donderdagochtend op een dijk bij Sint Kruis tegen een boom aan gebotst. Door het ongeluk is de complete boom losgeraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur op de Sint Pietersdijk bij Sint Kruis. De auto raakte door een nog onbekende reden van de weg en ramde een boom. Uiteindelijk kwam de auto op het naastgelegen fietspad terecht.

Zowel de politie als ambulancedienst werden opgeroepen voor het ongeluk bij Sint Kruis. De bestuurder werd door de ambulancemedewerkers gecontroleerd, maar kwam met de schrik vrij. Een berger moest ter plaatse komen om de auto te takelen. De gemeente en het waterschap moeten nog ter plaatse komen om de restanten van de boom op te ruimen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (5-9-2021 om 01:04)
@Willem, U maakt zich druk om het stukje natuur, zonder zich af te vragen hoe het met de bestuurder of zijn familie gaat, welke ik veel sterkte toewens!
Johan (3-9-2021 om 03:48)
@Willem: Die Sint Pietersdijk is kaarsrecht dus snelheid zal de oorzaak niet zijn.
willem (2-9-2021 om 11:57)
zoveel ruimte naast die boom. weer een stukje natuur vernield en aan de auto te zien was de snelheid behoorlijk hoog. misschien TE hoog?
Timsalabim (2-9-2021 om 09:36)
Misschien is het een goed idee om de berger te laten bepalen of de verzekering uitkeert en de politieagent de auto te laten demonteren zodat de officier van justitie de onderdelen kan verkopen….
Cookie-instellingen beheren