Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk in Noordwelle

Toegevoegd: 18-09-2021, 01.41 uur
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - Op de Koetenisseweg bij Noordwelle is vrijdagavond de bestuurder van een bromfiets ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Omstreeks 22.20 uur werd gemeld dat ter plaatse een persoon met een voertuig in een sloot was beland. Hierop werden de politie, de brandweer, de ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. Er bleek sprake te zijn van een jongeman die met zijn brommer van de weg was geraakt en via een sloot op een veld was beland.

De traumahelikopter was rond 22.45 uur ter plekke. Nadat eerste hulp was verleend steeg de helikopter rond 23.20 uur met patiënt weer op richting Rotterdam. De brandweer van Burgh-Haamstede heeft de brommer uit de sloot gehaald. De bromfietser zou samen met enkele anderen over de Koetenisseweg hebben gereden. De politie is een onderzoek gestart en heeft hen gehoord als getuige.

De Koetenisseweg was ter plekke enige tijd volledig afgesloten voor het overige verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (18-9-2021 om 09:35)
Sterkte gewenst voor de jongeman, gelukkig reed hij daar niet alleen.
Cookie-instellingen beheren