Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man aangehouden na incident met mes

Toegevoegd: 30-09-2021, 11.41 uur
Man aangehouden na incident met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VOGELWAARDE - Een 40-jarige man uit de gemeente Hulst is woensdag aangehouden omdat hij ervan verdacht wordt iemand met een mes te hebben verwond. Het incident zou zijn ontstaan tijdens een ruzie.


Het incident gebeurde aan het einde van de middag in Vogelwaarde aan de Rapenburg. Er zou volgens de politie een ruzie zijn ontstaan tussen de verdachte en het slachtoffer. De vermoedelijke oorzaak lag in het feit dat beide mannen onder invloed van alcohol waren.

Bij de ruzie ging de verdachte het slachtoffer te lijf met een mes. Het slachtoffer liep daarbij een lichte verwonding op. Het slachtoffer deed aangifte waarop de verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. De man wordt donderdag gehoord over het door hem gepleegde feit.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren