Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Personenauto in sloot naast A58 Rilland

Toegevoegd: 02-10-2021, 22.35 uur
Personenauto in sloot naast A58 Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een auto is zaterdagavond van de A58 geschoten en in een sloot beland. Het ongeluk gebeurde tussen Rilland en Waarde. De brandweer verleende assistentie.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde kort na 20.00 uur. Een personenauto die op de rijbaan richting Vlissingen reed, raakte door onbekende oorzaak van de weg. Via het talud belandde het voertuig achterstevoren in een sloot. Na de melding van het ongeluk werd ook de brandweer opgeroepen.

Volgens de brandweer konden de inzittenden met enige hulp uit het voertuig komen. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld. Na drie kwartier was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (4-10-2021 om 19:23)
@Johan, toch is het blijkbaar wel moeilijk, ik denk dat het alleen met telefoon een beetje moeilijker is misschien??
Johan (3-10-2021 om 12:08)
Zaterdag 2 auto's die van de A58 af rijden: 1 bij Middelburg en 1 bij Rilland. Zo moeilijk is rijden op een snelweg toch niet?
Nina (3-10-2021 om 10:39)
Gelukkig konden ze het ongeschonden na vertellen
Cookie-instellingen beheren