Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Man met dementie uit Axel vermist, politie start zoektocht

Toegevoegd: 10-10-2021, 11.20 uur
De man zou op een vergelijkbare elektrische damesfiets zijn vertrokken.
De man zou op een vergelijkbare elektrische damesfiets zijn vertrokken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

AXEL - Een 84-jarige man met dementie uit Axel is sinds zaterdagmiddag als vermist opgegeven. De politie en de familie van de man zijn een zoektocht gestart.


Zaterdagavond werd een Burgernetbericht verspreid. Hierop belden mensen naar de politie om te melden dat zij hem hadden gezien. Deze meldingen zijn stuk voor stuk uitgelopen door de politie, helaas zonder resultaat. Door de familie van Dag Antheunis worden alle bij hen bekende fietsroutes afgezocht en ook de politie zoekt actief mee naar de vermiste.

Zaterdag is de politiehelikopter ingezet in de hoop dat de man zou worden aangetroffen. Antheunis staat gesignaleerd in de politiesystemen, vanwege de topografische ligging van de plaats waar hij is vertrokken is ook de Belgische politie in kennis gesteld.

De man zou een blanke huidskleur hebben en is tussen 1.70 en 1.75 meter lang. Verder heeft hij een normaal, slank postuur en achterover gekamd grijs haar. Op het moment van de vermissing zou hij een bruine suède jas, lichte broek, pet en een zonnebril hebben gedragen. Hij is vertrokken op een blauwe, elektrische damesfiets van het merk Gazelle. Volgens de politie zou het gaan om het type Paris C7 HMB. 

De politie roept mensen die hem of zijn fiets zien op om contact op te nemen met de politie. Mensen die informatie hebben kunnen bellen naar 0900-8844. Als er spoed bij gebaat is, moet men direct 112 bellen.

 

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (10-10-2021 om 17:50)
WAt triest en een onzekerheid voor de fam .Veel sterkte .En ik zou iedereen die willen doorgeven,die met dit probleem zitten . Er zyn apparaatjes die in een paar tellen op de fiets kan aangebracht worden en gezien kan worden waar ze op dat moment zyn als ze vermist worden .IK hoop dat die meneer gauw gevonden mag worden
Andere inwoner (10-10-2021 om 13:05)
@een inwoner; helaas nog steeds niet
een inwoner (10-10-2021 om 11:23)
IK hoop dat die meneer al is gevonden ??
Cookie-instellingen beheren