Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Snorfietser onder invloed aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 14-10-2021, 13.45 uur - Update: 15-10-2021, 10.48 uur
Snorfietser onder invloed aangehouden na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De bestuurder van een snorfiets is donderdag aangehouden na een korte achtervolging in Vlissingen. De snorfietser negeerde een stopteken van agenten en ging er vandoor.


De achtervolging vond plaats nadat de snorfietser het stopteken van controlerende agenten negeerde. De bestuurder ging er vandoor maar kreeg gelijk meerdere politie-eenheden achter zich aan. 

Uiteindelijk werd de snorfietser door de agenten in de kraag gevat. De bestuurder bleek geen geldig rijbewijs te hebben, verder reed hij volgens de politie onder invloed van verdovende middelen. Zijn speekseltest scoorde namelijk positief op THC.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (16-10-2021 om 03:38)
@jan, het blijft lang traceerbaar en je kan zelfs 2 weken na het roken van een joint nog positief getest worden.. dat wil niet zeggen dat je dan nog steeds onder invloed bent En bovendien die “zooi” is nog altijd minder slecht voor je dan dat alcohol is..
Jan uit Vlissingen (15-10-2021 om 11:58)
@Inwoner, kun je nagaan wat je voor zooi inhaleerd als je bij een joint na 8 uur nog steeds boven de limiet bent.
Inwoner (15-10-2021 om 08:58)
Tegenwoordig ben je al onder invloed als je vóór het slapen gaan een joint rookt en de 8 uur later naar werk of school gaat.
Cookie-instellingen beheren