Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder quad rijdt opzettelijk fietser omver

Toegevoegd: 17-10-2021, 10.58 uur - Update: 17-10-2021, 17.51 uur
Bestuurder quad rijdt opzettelijk fietser omver
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Op de Achterweg in Westkaplle heeft de bestuurder van een quad zaterdagmiddag opzettelijk een fietser ondersteboven gereden. De fietser raakte licht gewond. De bestuurder van de quad reed met hoge snelheid door zonder te stoppen. Zijn identiteit is nog niet achterhaald.


Het ongeval gebeurde rond 14.10 uur. Een 50-jarige man uit Vlissingen fietste over de Achterweg richting de Zuidstraat. Volgens de politie ontstond vervolgens een verkeersconflict tussen de fietser en de bestuurder van de quad. De quadbestuurder reed daarna opzettelijk de fietser omver, zo meldt de politie. De quad ging er na de botsing met hoge snelheid vandoor over het fietspad.

De fietser kwam ten val en raakte lichtgewond. De politie is een onderzoek gestart naar het incident en hoopt de identiteit van de quadbestuurder te kunnen achterhalen. De doorrijder reed op een rode quad met gele kentekenplaat. De bestuurder was een man. Hij droeg volgens de politie een helm, een blauw t-shirt en een blauwe spijkerbroek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (17-10-2021 om 16:03)
Hoop dat die quad bestuurder snel gevonden wordt, wat een vreselijke aso om iemand bewust aan te rijden en er dan vandaar te gaan. Bah, bah, bah!
Grote Smurf (17-10-2021 om 14:58)
Hopen dat ze die etterbak met kort lontje kunnen achterhalen en hem een flinke straf geven. Misschien kunnen mensen die bij deze quad bestuurder in de buurt wonen wellicht even (anoniem) de politie tippen op welk adres een rode quad staat? Hoeveel rode quads zul je daar in de omgeving hebben? Niet veel. De kans is dus groot dat het meteen jackpot is. Zeker als die persoon zijn quad meteen heeft laat overspuiten na het lezen van deze berichtgeving zou verdacht zijn.
Cookie-instellingen beheren