Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder gewond na botsing met vrachtwagen

Toegevoegd: 26-10-2021, 09.59 uur
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De bestuurder van een 45 km/h-wagentje is dinsdag met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na botsing met een vrachtwagen in Terneuzen. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Het ongeluk gebeurde rond 07.20 uur op de Meester F.J Haarmanweg in Terneuzen. De bestuurder van een 45 km/h-wagentje botste daar met de bestuurder van een vrachtwagen. Naast de reguliere politie-eenheden kwam ook de verkeerspolitie ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeluk.

De bestuurder van het 45 km/h-wagentje is door het ambulancepersoneel nagekeken en uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht. Om veilig hun werk te kunnen doen, regelde de politie tijdelijk het verkeer op de weg. Toen het onderzoek was afgerond, werd het kleine wagentje op een naastgelegen terrein gezet. De vrachtwagenchauffeur kon na het repareren van wat schade aan de voorkant van zijn voertuig de weg weer vervolgen.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (27-10-2021 om 18:28)
@Jan, je hebt het helemaal mis. Deze voertuigen mogen in principe wel op 80 km wegen rijden. Ze mogen NIET rijden op fietspaden, autowegen en autosnelwegen èn op wegen met een verbod voor langzaam verkeer, wat aangegeven is met een speciaal verbodsbord C09 (bord met afbeelding van trekker, brommer en fiets). Staat er bij 80 km wegen (of lager) dit specifieke bord niet, mogen ze er gewoon rijden.
Jan uit Vlissingen (27-10-2021 om 13:10)
@Johan, deze voertuigen mogen dus niet op de 80 Km wegen en hoger rijden. Tussen Vlissingen en Middelburg staat dat duidelijk aangegeven hoewel sommige van de bestuurders van deze voertuigen menen dat dat niet voor hun geldt en daardoor voor levensgevaarlijke situaties zorgen.
Johan (26-10-2021 om 19:42)
@ Ron Ross: Daarmee geeft u zelf het antwoord op uw vraag. Ze mogen op 60, 70 en 80 km wegen rijden. Binnen de bebouwde kom mag ook. Op autowegen en snelwegen mogen ze niet komen.
Darco (26-10-2021 om 18:15)
Ongeacht of het een 45 km per uur autootje is of die vrachtwagen, het is daar een klote punt, zeker als je vanaf het terrein DETHON komt en het is 16.30 uur en er staat bij de halte een bus, dan zie je dus geen mallemoer met ook nog eens fietsers die rond je heen vliegen komende van het terrein DETHON, DETHON of gemeente zou er slim aan doen die halte te verplaatsen of werktijden aanpassen zodat het op de Haarmanweg minder druk is !
Ron Ross (26-10-2021 om 10:21)
Ik vraag mij toch wel eens af waar die wagentjes precies mogen rijden.Ik maak jet regelmatig mee dat mensen met deze wagentjes op 70km wegen rijden want tot problemen leid met de doorstroom van het verkeer en gevaarlijke situaties, Ik reed een paar weken geleden op de 80 km weg van Middelburg naar Veere om half 11 sávonds en het was mistig en net na de eerste bocht zie ik iets roods oplichten.Ik rem stevig af en zie voor mij een 45km wagentje zonder achterlichten en na inhalen met 2 koplampen met de sterkte van een kaars.Levensgevaarlijk
Cookie-instellingen beheren