Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 30-10-2021, 13.30 uur - Update: 30-10-2021, 13.34 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een automobilist heeft zaterdagmiddag in Burgh-Haamstede een lantaarnpaal omver gereden. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.05 uur op de Kloosteweg. Volgens de politie werd de automobilist achter het stuur onwel waarna deze de lichtmast omver reed. Toen de hulpdiensten arriveerden, was het slachtoffer al uit het voertuig. De bestuurder is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. Na de melding werd ook de brandweer van Burgh-Haamstede opgeroepen. Toen bleek dat de situatie veilig was, konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.

De auto raakte beschadigd en moest worden getakeld door bergingsbedrijf Ista uit Oosterland. Een medewerker van DNWG kwam ter plekke om de antaarnpaal af te koppelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren