Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto in sloot Scherpenisse, geen letsel

Toegevoegd: 31-10-2021, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - In de polder bij het buurtschap Westkerke nabij Scherpenisse is zondagavond een personenauto in een sloot terecht gekomen. Na onderzoek hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.


De bestuurder van de Toyota Aygo raakte omstreeks 18.25 uur van de weg bij de kruising Hartogsweg - Brijhoekseweg - Westkerkseweg. Het voertuig kwam in een vrijwel droge sloot tot stilstand. Omdat rekening werd gehouden met een beknelling werd ook de brandweer van Sint-Maartensdijk opgeroepen maar de situatie bleek gelukkig mee te vallen.

De ambulancedienst heeft de automobilist onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft de auto weer op de weg getrokken en vervolgens afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren