Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor noodsituatie Goes

Toegevoegd: 06-11-2021, 01.48 uur
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - Een traumahelikopter is in de nacht van vrijdag op zaterdag bij Kloetinge geland in verband met een noodsituatie. Uiteindelijk bleek dat de betrokken persoon was overleden.


De hulpdiensten werden rond 23.45 uur gealarmeerd voor een noodsituatie in een van de gebouwen van Emergis aan de Oostmolenweg. Meerdere ambulances kwamen voor het incident ter plaatse net als eenheden van de politie. Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om ter plaatse te komen.

Rond 0.15 uur landde de helikopter iets buiten Kloetinge. Een arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) spoedde zich naar de plaats van het incident om te assisteren. Uiteindelijk bleek de hulp te laat te komen, de betrokken persoon was overleden. Enkele eenheden van de politie bleven nog aanwezig in afwachting van een onderzoek door een schouwarts en de Forensische Opsporing.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren