Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Gewonde bij brand hennepkwekerij M'burg

Toegevoegd: 19-03-2007, 19.38 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een binnenbrand in een woning aan de Diamant in Middel-burg is maandagavond één persoon gewond geraakt. Ook werd in het pand een hennepkwekerij ontdekt.

Rond 19.00 uur werd gemeld dat er brand woedde op de zolder van de woning. Omdat de vlammen volgens de melder al uit het dak kwamen, werd vrij snel opgevraagd naar 'middelbrand'. Ter plaatse bleek alles mee te vallen.

Gewonde
Toen de brandweer arriveerde was de brand al grotendeels geblust. Wel werd nog één slang hoge druk afgelegd. Eén van de bewoners had ademhalings-problemen. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gevoerd. De brand was rond half acht onder controle.

Op de zolder van de woning trof de politie een in werking zijnde hennepkwe-kerij aan. Vermoedelijk is de brand ontstaan als gevolg van kortsluiting in de elektrische installatie van de kwekerij. De politie en energiebedrijf DELTA doen nog onderzoek naar de brand.

De hennepkwekerij is inmiddels ontmanteld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren