Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man zonder rijbewijs veroorzaakt aanrijding

Toegevoegd: 18-03-2007, 18.00 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 22-jarige Terneuzenaar die rondreed zonder rijbewijs is in de nacht van zaterdag op zondag door de mand gevallen nadat hij aanrijding had veroorzaakt.

De man was rond 02.30 uur op de Zuidlandstraat in zijn woonplaats tegen een boompje gereden. De man verklaarde een bochtje te hebben gemist, waarna hij via de stoep tegen het boompje tot stilstand was gekomen.

Omdat de politie wilde uitsluiten dat de man onder invloed van alcohol verkeerde werd hij overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de man drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Nogmaal gesproken wordt dan het rijbewijs van de bestuurder ingenomen. De 22-jarige bleek echter niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De auto waar hij in reed was ook niet van hemzelf maar van een familielid.

De man kreeg een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren