Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommobiel gaat in vlammen op in Zierikzee

Toegevoegd: 23-11-2021, 09.28 uur
Brommobiel gaat in vlammen op in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - In Zierikzee is maandagavond laat een brommobiel volledig in vlammen opgegaan. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk.


De voertuigbrand bij een parkeerplaats aan de Grevelingenstraat werd rond 23.25 uur opgemerkt. Nadat melding was gemaakt bij de 112-alarmcentrale, werd de Zierikzeese brandweer met spoed ter plekke gestuurd.

Toen de brandweerlieden arriveerden stond de brommobiel al volledig in brand. De politie onderzoekt hoe de brand is ontstaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kor (23-11-2021 om 11:50)
Het wordt steeds vervelende in Zierikzee. Die bromfiets is gewoonweg aangestoken, door die vervelende jeugd daar. Burgemeester. Jij bent verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid. Wat ga jij daar aandoen.
Cookie-instellingen beheren