Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten rukken uit voor persoon te water

Toegevoegd: 24-11-2021, 13.16 uur
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - De hulpdiensten zijn woensdag uitgerukt voor een persoon die bij de Oosterscheldekering te water was geraakt. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse voor het incident.


De situatie ontstond rond 11.00 uur op de Oosterscheldekering tussen Vrouwenpolder en Neeltje Jans. Een persoon raakte daar door een nog onbekende oorzaak in het water.

Verschillende hulpdiensten gingen meteen ter plaatse om te assisteren. Ook de KNRM ging het water op. Later vertrok een ambulance vanaf het KNRM-station op Neeltje Jans met spoed richting het ziekenhuis. De traumahelikopter die daar ook was geland, vloog rond 12.15 uur richting het ziekenhuis in Goes.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren