Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 56 km

Dronken man ramt auto's in Middelburg

Toegevoegd: 24-03-2007, 13.25 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond rond 23.15 uur een 27-jarige automobilist uit Vlissingen aangehouden.

Hij was op de Kruisweg tegen twee geparkeerde auto’s gereden en vervolgens doorgereden. Een eindje verder kwam zijn auto tot stilstand tegen een stoep waarna de 27-jarige Vlissinger er te voet vandoor wilde gaan.

Hij werd door omstanders tegengehouden waarna de politie werd gebeld. Ter plaatse gekomen bleek dat de Vlissinger onder invloed van alcohol was en werd hij meegenomen naar het politiebureau. De uitslag van de blaastest was 910 ugl.

Omdat hij een beginnend bestuurder is en de uitslag van de blaastest ruim boven de 350 ugl zit, is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij werd met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren