Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Vrouw gewond bij botsing met brommer

Toegevoegd: 24-03-2007, 13.21 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de kruising Langevieleweg / De Ruyterstraat in Middelburg werd vrijdag om 18.55 uur een 48-jarige Middelburgse vrouw aangereden door een onbekend gebleven jeugdige bromfietser.

Zij fietste over de Langevieleweg en sloeg linksaf de De Ruyterstraat in. Op dat moment werd zij ingehaald door een bromfietser, waardoor een aanrijding ontstond en zij beiden ten val kwamen.

De vrouw bleef gewond op de grond liggen, de bromfietser is even blijven staan en is daarna weggereden. De Middelburgse vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

Haar fiets raakte beschadigd. De politie verzoekt de onbekende bromfietser zich te melden bij het politiebureau. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren