Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden na frontale botsing Poortvliet

Toegevoegd: 04-12-2021, 20.57 uur
Foto 5 van 19

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mike (5-12-2021 om 17:40)
@Frikandelbrood Connaisseur, Dat is nou eens een goed idee ja. Laten we van alle polderwegen gelijk 4 baans wegen maken, en om de 10 meter een 10KW bouwlamp. Nou weet ik een goedkopere oplossing. Als de autobestuurders zich nou eens alleen bezig houden met wat ze moeten doen in het verkeer met hun voertuig...... autorijden dus. Aandacht op de weg, optijd weggaan en dus minder gehaast zijn.
Grote Smurf (5-12-2021 om 01:08)
@Frikandelbrood Connaisseur, als beiden gewoon hun dimlicht aan hadden dan hoeft dit helemaal niet te gebeuren want het is een verharde berm, dus passeer ruimte genoeg. Je gaat je dus wel afvragen of dit weer het zoveelste ongeval is onder invloed. Het regent de laatste tijd ongelukken.
Frikandelbrood Connaisseur (4-12-2021 om 21:33)
kan deze weg niet verbreed worden of wegmarkering toegevoegd?? wat verlichting is ook geen overbodige luxe
Cookie-instellingen beheren