Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer takelt lift omhoog om persoon te bevrijden

Toegevoegd: 05-12-2021, 10.23 uur
De brandweer moest eraan te pas komen om de vrouw te bevrijden.
De brandweer moest eraan te pas komen om de vrouw te bevrijden.
© Foto: Brandweer Rooseveltlaan
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De brandweer is zaterdag uitgerukt nadat een persoon vast was komen te zitten in een lift in Middelburg. Omdat de liftdeur niet zomaar geopend kon worden, moest de brandweer de liftkooi handmatig omhoog takelen.


De liftopsluiting gebeurde rond 16.30 uur bij een gebouw aan de Stationsstraat in Middelburg. Een vrouw kwam daar vast te zitten toen ze van de lift gebruik wilde maken. 

Normaal kan de brandweer een persoon die vast komt te zitten in een lift bevrijden door de liftdeur te openen met een speciale sleutel. Omdat dat in dit geval niet lukte, moesten de brandweerlieden de liftkooi handmatig naar boven laten gaan. Daarna konden de deuren na een uur eindelijk geopend worden waarna de vrouw bevrijd was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miranda Groeneveld (5-12-2021 om 13:43)
Bedankt brandweermannen voor het redden van mijn kind :)
Cookie-instellingen beheren