Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Gewonde bij mogelijk steekincident Goes

Toegevoegd: 16-12-2021, 16.45 uur - Update: 16-12-2021, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De hulpdiensten hebben vanmiddag in Goes een gewonde man aangetroffen na een melding van een vermoedelijk steekincident bij de Dam. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Politieagenten en ambulancemedewerkers werden rond 16.20 uur naar de kruising van de Dam met de Van de Spiegelstraat gestuurd nadat aan het operationeel centrum van de politie was doorgegeven dat hier mogelijk een steekincident plaatsvond. Ter plekke troffen agenten een gewonde man aan.

In eerste instantie ontfermde een rapid responder van de ambulancedienst zich over de gewonde, later kwam ook een ambulanceteam ter plekke. De gewonde ligt nog op straat en zou een verwonding hebben aan zijn been. De omgeving is afgezet. De politie laat weten dat nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd. "Onderzoek is gestart", aldus de politie op Twitter.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (17-12-2021 om 16:26)
niet verassend, al een jaar lang worden hier mensen neergestoken. er word ook open en bloot drugs gedeald. verschillende lopers(afhankelijke verslaafden die voor dealers klanten ronselen in ruil voor een klein beetje drugs) lopen daar gewoon hele dagen rondjes op zoek naar tieners die coke of molly willen scoren. politie rijd twee rondjes over de parkeerplaats voor de high life denkend dat het zal helpen. nooit zie je ze bij het oude muziekschool of het casino en kleine veste waar de schuldigen zich vaak bevinden.
Cookie-instellingen beheren