Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Mobiele Eenheid deelt klappen uit in Arnemuiden

Toegevoegd: 01-01-2022, 03.17 uur
Foto 9 van 39

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aj (1-1-2022 om 17:08)
En als er al iemand op de grond ligt nog paar tikken extra geven mag wel natuurlijk misbruik van macht heet dat
Niels Klarenberg (1-1-2022 om 16:59)
Gewoon gegevens noteren van de relschoppers die je herkent en nadat je er met de knuppel meermaals overheen geweest bent thuis afleveren, bij inadequaat ingrijpen van de ouders direct een hele dikke boete erachteraan.
Anoniem (1-1-2022 om 15:40)
Het was bovendien ook nog eens verboden om vuurwerk af te steken. En dan ook nog eens dingen te gaan vernielen. Ze hadden daar niks te zoeken. Als er diverse keren al is gewaarschuwd en dan nog niet wil luisteren dan hadden de politie en de Me geen keus.
Naam (1-1-2022 om 14:58)
Ongelofelijk wat een overlast de lokale burgemeester daar veroorzaakt. Is het nou oprecht een misdaad om met nieuwjaar bij elkaar in de buurt te komen? Mocht dat zo zijn, dan kun je al deze agenten ook wel de gevangenis in gooien. Ben benieuwd of de redactie hier gewoon iedereen hun teksten toelaat, hetgeen me niet meer dan normaal lijkt, of enkel de tekstjes die hun graag willen zien/verspreiden en op die manier een scheef beeld van de realiteit willen schetsen.
Michel (1-1-2022 om 14:22)
Hulde aan Politie en ME. Met de hoop, dat het tuig de klappen over 14 dagen nog voelen. En er bovenop nog een behoorlijke boete.
Sinder (1-1-2022 om 14:14)
Heerlijk zo'n optreden. Eerst overal ellende veroorzaken en brandjes stoken en daarna gaan janken en in je broek pissen. Goed optreden van de politie en ME. Wie niet horen wil moet maar voelen
Cookie-instellingen beheren