Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Mobiele Eenheid deelt klappen uit in Arnemuiden

Toegevoegd: 01-01-2022, 03.17 uur
Foto 12 van 39
-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
til@ (17-1-2022 om 18:10)
tim fakkeldij ik zeg toch niet dat het goed s om wat ze doen maar wie zegt dat degenen die zijn opgepakt iets hebben gedaan.
bert kaiser (5-1-2022 om 16:36)
ze kunnen wat mij betreft niet hard genoeg slaan
Tim Fakkeldij (3-1-2022 om 22:08)
til@ Dus het feit dat er 2 jaar door een pandemie niet de beest mag worden uit gehangen is een legitieme reden om dan maar de boel te slopen en van alles en nog wat naar de politie en hulpverleners te gooien? Lijkt het U geen goed idee om maar een collecte te houden voor die arme stakkers, kunnen ze voor het komende jaarwisseling nog meer en zwaarder vuurwerk kopen?
Michel (3-1-2022 om 16:34)
Wel ja, gewoon op de corona steken. Daar zullen deze aso´s blij mee zijn. Kunnen ze doorgaan met vernielingen te plegen.
til@ (3-1-2022 om 13:18)
ik vind het niet goed wat die jongens doen. maar we moeten eingenlijk medelijden met ze hebben. zij en wij allen zitten al dik 2 jaar in een corona pandemie en hun moeten ook zich kunnen uiten en even hun ei kwijt. goed als ze iets vernielen dat is dan niet goed. maar eingenlijk moeten we medelijden met degenen hebben die opgepakt zijn want wie zegt dat hun iets gedaan hebben meestal zijn de echte daders al gevlucht en worden de kijkers opgepakt.
Ankie (3-1-2022 om 00:39)
De werkelijkheid.... een kleine groep jongeren was nog overgebleven, deze verlieten inmiddels druppelsgewijs de omgeving van de nieuwlandseweg. Nog een enkele knal, t werd rustig.. Op dat moment werd nogmaals ingegrepen en hoe? Vragen of iedereen de omgeving nieuwlandseweg wil verlaten en er gelijk bovenop slaan... onbegrijpelijk... Stop met reageren over wat je online ziet..... Wat ik nog kwijt wilde is dat dit optreden voor mij niet mooi, gaaf en stoer was. Het staat op mijn netvlies, en ik ben het nog niet kwijt. Communicatie en actie... is dit protocol in elke situatie? Hierover wil ik nog wel in gesprek gaan met de burgervader.
Cookie-instellingen beheren