Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij steekincident Terneuzen

Toegevoegd: 02-01-2022, 09.29 uur - Update: 02-01-2022, 10.47 uur
Man gewond bij steekincident Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een steekincident in Terneuzen is zondagochtend een 29-jarige man uit Terneuzen gewond geraakt. Eén persoon is door de politie aangehouden als verdachte.


Het slachtoffer werd rond 07.35 uur gestoken in de Händellaan. Dat gebeurde tijdens een worsteling op straat. Er werd met spoed een ambulanceteam ter plaatse gestuurd maar volgens de politie raakte de man niet ernstig gewond. Hij hoefde ook niet mee naar het ziekenhuis.

Een 23-jarige vrouw uit Terneuzen is door de politie aangehouden als verdachte van poging doodslag. Volgens de politie kennen het slachtoffer en de verdachte elkaar. De vrouw zit vast in een politiecellencomplex. Zij wordt daar vandaag gehoord over het voorval. De man doet aangifte. De aanleiding voor het incident is mogelijk een conflict tussen de twee. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (2-1-2022 om 19:43)
@Cartouschke, je hebt gelijk dat niemand precies weet hoe het gegaan is en dus oordeel ik ook niet. Zelf woon ik daar niet maar ik kan mij heel goed voorstellen dat er mensen uit die buurt zijn die nu meteen vooroordelen hebben. Met insinuaties als deze haal je die vooroordelen een beetje onderuit. Negen van de tien keer is er bij een extreme situatie als deze één van de twee een narcist of sociopaat.
Cartouschke (2-1-2022 om 15:21)
Grote Smurf: Wat ik mij afvraag is waarom al deze insinuaties. Je weet er waarschijnlijk net zo min iets vanaf als ik dus laat het speculeren achterwege aub.
Grote Smurf (2-1-2022 om 12:15)
Wat ik mij dan in zo'n geval als dit afvraag is, wat is de aanleiding geweest? Is die man misschien een gestoorde stalker en was er door haar al hulp gezocht bij de politie? Fysiek geweld is natuurlijk altijd fout maar een in het nauw gedreven persoon kan ook compleet buiten zinnen raken van de stress en niet meer voor zichzelf instaan. Misschien een psychose? Kortom, zoiets is heel moeilijk om te beoordelen. Of de man wilde de relatie beeindigen. Narcisten kunnen dan gevaarlijk worden.
Cookie-instellingen beheren