Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijkswaterstaat: N57 nog poos dicht na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 03-01-2022, 15.10 uur - Update: 03-01-2022, 17.05 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het gaat nog wel even duren voordat de Havenpoortweg (N57) rond het Dampoortaquaduct bij Middelburg weer helemaal vrij is na het ernstige ongeluk dat daar eerder vanmiddag gebeurde. Dat meldt Rijkswaterstaat.


Volgens Rijkswaterstaat is de politie rond 15.00 uur gestart met sporenonderzoek en zijn de bij het ongeluk betrokken personenauto's nog niet getakeld. Mede om die reden is de weg nog altijd dicht vanaf de afslag Middelburg-Noord/Veere richting industrieterrein Arnestein. Daarnaast moet ook de vangrail over een lengte van 12 meter worden gerepareerd. Rijkswaterstaat laat weten te verwachten dat de weg rond 18.00 uur weer kan worden vrijgegeven. Het eerder genoemde tijdstip van 17.00 uur wordt waarschijnlijk niet gehaald, zo meldt de wegbeheerder.

Op de N57 kwamen rond 13.00 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde net na het aquaduct, aan de zijde van de wijk Dauwendaele. Een vrouw en een kind raakten bij het ongeluk ernstig gewond. De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd, het kind is meegenomen door het team van de Rotterdamse traumahelikopter. Over de toedracht van het ongeluk valt volgens de politie nog niets te zeggen. De politie roept getuigen op om zich te melden via 0900-8844.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (8-1-2022 om 00:03)
Waarom zijn ongelukken in Duitsland of Frankrijk daar wel snel opgeruimd?
Ria (5-1-2022 om 11:49)
Goedemorgen, kan iemand vertellen hoe het met de personen van het ongeval gaat? Wij zijn enorm geschrokken want we moesten(wat natuurlijk helemaal niet mag) er langs rijden en zagen dus de slachtoffers liggen
Laïsa (3-1-2022 om 15:51)
Oei daar mag je 100 km per uur dus hopen dat iedereen weer herstelt.
Cookie-instellingen beheren