Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 83 km

Ongeval met letsel N667 Heinkenszand

Toegevoegd: 05-01-2022, 15.34 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een ongeluk op de Heinkenszandseweg (N667) bij Heinkenszand is vanmiddag iemand gewond geraakt. Zijn voertuig moest worden getakeld.


Een personenauto reed rond 14.20 uur op een vluchtheuvel nabij de kruising met de Eendvogelstraat. Hierna reed de auto twee verkeersborden omver. Voor de bestuurder werd een ambulance gewaarschuwd. Volgens de politie viel het letsel van de gewonde mee.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto getakeld. Een medewerker van de provincie heeft de verkeersborden teruggeplaatst. De berger en de provinciemedewerker hebben samen het wegdek schoongemaakt. De koelvloeistoftank van de auto was namelijk lekgeraakt door het ongeluk.

Vanwege het ongeval was de weg tijdelijk deels afgesloten. Rond 15.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuur (6-1-2022 om 10:16)
Laat die telefoon nou eens met rust.
Cookie-instellingen beheren