Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere ongelukken door gladheid in Zeeland

Toegevoegd: 07-01-2022, 16.39 uur
Meerdere ongelukken door gladheid in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Door de winterse neerslag zijn er vrijdagmiddag verschillende ongelukken gebeurd in de ongeluk. Door één van de ongelukken was de Westerscheldetunnel tijdelijk gesloten.


In de loop van de middag trokken er hagelbuien over de provincie waardoor automobilisten verrast werden. Zo slipte een auto rond 15.30 uur bij de Westerscheldetunnel richting Terneuzen. Omdat de automobilist te helpen, werd tijdelijk één rijstrook afgesloten. Niet veel later werd de oostbuis richting Borsele tijdelijk afgesloten voor de berging van een pechgeval. Rond 16.00 uur was die weer open.

Net buiten Terneuzen raakte een automobilist door de gladheid van de weg op de Huissenspolderweg. De politie was daar aanwezig om een berger de auto veilig te laten takelen. Ook op de A58 waren er verschillende ongelukken door gladheid. De politie waarschuwt weggebruikers en adviseert om vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag de snelheid aan te passen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (8-1-2022 om 12:57)
Je moet je rijstijl aanpassen aan de weersgesteldheid en de gesteldheid van het wegdek. Geldt ook op de buitenwegen die door de boeren zijn vies gereden.
Lies (8-1-2022 om 08:36)
Snelheid aanpassen begrijpt nog niet iederen
Cookie-instellingen beheren