Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeluk 21-jarige Terneuzenaar

Toegevoegd: 16-01-2022, 09.56 uur
De auto waarin de twee zaten reed tegen een boom en vloog in brand.
De auto waarin de twee zaten reed tegen een boom en vloog in brand.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De persoon die zaterdagavond om het leven kwam bij een verkeersongeluk in Terneuzen is een 21-jarige man uit die plaats. Hij zat als passagier in de auto. Dat meldt de politie.


De auto waarin het slachtoffer zat, reed rond 20.00 uur tegen een boom op de Rooseveltlaan. Hierna vloog het voertuig in brand. De bijrijder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bestuurder, een 19-jarige man uit Zaamslag, raakte gewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. 

De politie heeft gisteravond en vannacht sporenonderzoek gedaan op de locatie van het noodlottige ongeluk.  De politie kan echter nog niet melden wat de oorzaak was van het ongeluk. Er wordt nog verder onderzoek gedaan en ook zoekt de politie nog getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuur killer (19-1-2022 om 13:08)
Denk je dat de mensen wachten op zo n reactie? Verwacht je dan ook “ja tuur inderdaad, je hebt gelijk”? Alsof niemand weet dat die limieten er zijn voor een reden.. ongeluk schuilt in een klein hoekje en deze beste jongen heeft gewoon stomme pech gehad, wat de omstandigheden ook geweest mogen zijn.. veel sterkte fam en nabestaanden is heel zonde dit
Marie (17-1-2022 om 22:32)
Heel veel sterkte gewenst aan de familie van de jongens
mede weggebruiker (17-1-2022 om 21:22)
allereerst veel sterkte aan de ouders en nabestaanden. ik geef @tuur wel een beetje gelijk als je je daar aan de snelheid houd (50km/h) en je raakt in een slip ziet de auto er echt niet zo uit hoor door midden. er word daar soms als zotten gereden niet normaal meer
claudia wegman (17-1-2022 om 02:55)
ik ben al misselijk vanaf ik dit verschrikkelijke bericht hoorde(ik heb een zoon in die leeftijd).. ergste nachtmerrie voor de ouders familie en vrienden, ik wens hen heel veel sterkte, mijn hart gaat uit naar hen.. de bestuurder van de auto (en ook ouders, familie) wens ik ook veel sterkte, dit gaat heel zwaar worden, ik denk aan je..
Jaap (16-1-2022 om 22:29)
Tuur moet niet oordelen voor hij de feiten kent. Alle sterkte en medeleven aan ouders en nabestaanden van beide betrokkenen.
Ap (16-1-2022 om 21:37)
@tuur, was je er bij toen het gebeurde?? Bedankt dat je iemand wegzet als stoer of dat hij te hard gereden heeft!! Echt Bedankt voor je reactie!!! Fijn zo'n reactie als je een naaste verliest en een ander zwaargewond in ziekenhuis ligt
Cookie-instellingen beheren