Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in brand bij ongeluk: dode en zwaargewonde

Toegevoegd: 15-01-2022, 21.06 uur - Update: 15-01-2022, 22.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een auto is vanavond in vlammen opgegaan na een ernstig ongeval in Terneuzen. Hierbij is één persoon om het leven gekomen. Een ander is zwaargewond geraakt, zo meldt de politie.


De auto vloog rond 20.00 uur in brand bij een bocht van de Rooseveltlaan, vermoedelijk na een botsing met een boom. Vrijwel direct werden de brandweer, de politie en meerdere ambulanceteams opgeroepen. Later werd ook de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd, maar die werd uiteindelijk niet meer ingezet.

Het voertuig, dat in twee stukken brak, stond al snel volledig in lichterlaaie. Naast een tankautospuit van de Terneuzense brandweer is vanaf de post Mauritsfort ook een haakarmvoertuig met hulpverleningscontainer naar de ongevalslocatie gestuurd. Het dodelijke slachtoffer overleed ter plekke.De zwaargewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

​De politie doet onderzoek naar de toedracht van het noodlottige ongeval. De weg is afgezet. De identiteit van het overleden slachtoffer is nog niet bekend gemaakt maar diens familie is inmiddels wel door de politie op de hoogte gebracht.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (24-10-2023 om 15:41)
Zoals gebruikelijk bleek het wederom te gaan om een hersenloze die dacht dat het een goed idee was om met te veel drank op als een debiel te gaan racen.
Tuurlijk (16-1-2022 om 18:46)
@Hassel, tuurlijk mag je zeggen wat je denkt, en natuurlijk heeft deze auto een veel te hoge snelheid gehad. De mensen die dit proberen te ontkennen of weg te drukken, hebben een te groot hart, of willen niet met de werkelijkheid geconfronteerd worden. Wel erg dat door al deze stoerdoenerij weer een jong leven weggerukt is. Sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Johan (16-1-2022 om 17:26)
Een stukje geleiderail (vangrail) zou wonderen doen daar. Sterkte voor de nabestaanden en voor de chauffeur.
Joris (16-1-2022 om 15:48)
@jacob: De politie is er niet alleen op uit om mensen in elkaar te slaan maar de prioriteiten die gesteld worden kan ik als simpele burger niet begrijpen. En dat er in een bepaald deel van Zeeland vaak maar een voertuig beschikbaar is is mij bekend. De collega's moeten in het weekend met een auto Walcheren en Noord-Beveland bedienen. Als ze een rondje Colijnsplaat doen heb ik in Vlissingen 40 minuten vrije racetijd.
Ronald (16-1-2022 om 14:11)
Veel rechercheurs hier op de site, ze hebben het allemaal gezien en doen nu hun relaas aan de nabestaanden en de hulpdiensten !
Darco (16-1-2022 om 13:58)
Staat los van racen heb ik het idee, gevalletje macht over het stuur kwijt zijn en was misschien wel glad op dat moment, die kleine autootjes hebben geen wegligging.
Cookie-instellingen beheren