Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto achtergelaten na ongeluk N254 Ritthem

Toegevoegd: 30-01-2022, 09.52 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Ambulancemedewerkers, marechaussees en politieagenten zijn vanochtend afgegaan op een melding van een auto-ongeluk bij de N254 tussen Ritthem en Nieuwdorp. Er bleek zich niemand meer bij het voertuig te bevinden.


Het ongeluk, ter hoogte van één van de zonneparken in Vlissingen-Oost, werd rond 08.20 uur gemeld als zijnde op de Sloeweg Noord maar gebeurde feitelijk op de Bernhardweg-West. Nadat de hulpverleners ter plekke waren gegaan, troffen ze een Belgische personenauto aan in een greppel. In en bij de auto werd niemand meer aangetroffen, zo bevestigt de politie.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om het voertuig te takelen. Tegen 09.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (30-1-2022 om 18:28)
Of gestolen!! Ja dronken en dan denken ze maar hulp te gaan halen, laat de auto maar achter een ander waarschuwt de hulpdiensten en dan is er niets aan de hand
Loes (30-1-2022 om 11:06)
Even nuchter worden en lopend om hulp... slimme belg
Cookie-instellingen beheren