Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt jongen en hond uit lift

Toegevoegd: 27-02-2022, 18.59 uur
Brandweer bevrijdt jongen en hond uit lift
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - De brandweer is zondag uitgerukt voor een alarmering dat een jongen en een hond opgesloten zaten in een lift in Hoek. Door de inzet van de brandweer konden de jongen en de hond bevrijd worden.


De brandweer kreeg zondag rond 13.45 een alarmering binnen van een liftopsluiting in de Irisstraat in Hoek. Een 6-jarige jongen zou daar samen met een hond opgesloten zitten in de liftkooi.

De brandweer van de post Mauritsfort rukte daarop met een tankautospuit uit om de jongeman en het dier te bevrijden. Na werk van de bluslieden kon het tweetal uit de lift gehaald worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (1-3-2022 om 16:30)
Wederom een hele goeie actie van onze brandweermannen, liever mee verlegen dan om verlegen wat de hoeveelheid materiaal betreft!
Emergo (28-2-2022 om 16:47)
Misschien omdat die wagen materiaal aan boord heeft waarvan ze denken dat ze het nodig hebben. Laat die mensen hun werk zelf bepaklen en doen.
bert kaiser (27-2-2022 om 22:23)
waarom met een tankautospuit ? er was toch geen brand ?
Cookie-instellingen beheren