Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Vlissingen krijgt nieuw politiebureau

Toegevoegd: 08-04-2007, 23.58 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - De Vlissingse politie zit over een aantal jaren in een nieuw bureau. Het huidige pand aan de Molenstraat voldoet volgens korpschef F. Goudswaard niet meer aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan een bureau.

Een van de problemen is de centrale hal. Tijdens hun werkzaamheden moeten agenten vaak door die hal. Mensen die daar zitten te wachten, om bijvoorbeeld aangifte te doen, zien hen heen en weer lopen. Dat vindt Goudswaard niet meer van deze tijd.

De korpsleiding is voorzichtig aan het kijken waar een nieuw bureau kan komen. Concrete locaties kan de korpschef echter nog niet noemen.

Voor het korps daadwerkelijk met het Vlissingse bureau aan de slag gaat, moeten er eerst oplossingen gevonden worden voor twee andere bureau's van de politie: het hoofdkwartier van de verkeerspolitie in Kruiningen en het wijkbureau van het team Kruiningen. Beide kantoren zijn aan vervanging toe. De korpsleiding vindt dat de verkeersgroep centraler in de provincie gehuisvest moet worden, zodat de A58, de Westerscheldetunnel en Tractaatweg alsmede de route Goes-Zierikzee met minder tijdverlies zijn aan te rijden.

De korpsleiding liet deze week weten dat het nog wel enkele jaren kan duren voor er in Vlissingen daadwerkelijk begonnen wordt met de bouw van een nieuw bureau.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren