Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen staande gehouden die op begraafplaats groeven

Toegevoegd: 13-03-2022, 19.13 uur
Het tweetal liep met metaaldetectoren rond op de begraafplaats.
Het tweetal liep met metaaldetectoren rond op de begraafplaats.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VEERE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen bekeurd voor baldadigheid in de gemeente Veere. Het tweetal liep met metaaldetectoren en scheppen rond op een begraafplaats.


De mannen, een 44-jarige man uit Veere en een 24-jarige man uit Oud-Vossemeer, werden volgens de politie rond 0.30 uur staande gehouden door wijkagenten van de gemeente Veere. Ze zouden op de begraafplaats aan de Kerkhofring in Zanddijk aan het zoeken zijn op grindpaden met metaaldetectoren.

Verschillende paden waren daarbij omgewoeld. De agenten hebben de twee mannen bekeurd voor baldadigheid. De politie meldde aan Omroep Zeeland dat de gemeente de grindpaden zal herstellen. Waar het tweetal naar aan het zoeken was, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (13-3-2022 om 19:59)
Ik zoek zelf al jaren met metaaldetectoren ,maar : Zoeken op begraafplaats doe je gewoon niet.Dit is een ongeschreven regel. Hoge boete hiervoor uitschrijven vind ik.
Cookie-instellingen beheren