Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meisje zwaargewond bij aanrijding in Zoutelande

Toegevoegd: 18-03-2022, 09.34 uur - Update: 18-03-2022, 10.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE - Een meisje is vanmorgen ernstig gewond geraakt nadat zij op de Westkapelseweg in Zoutelande werd aangereden door een auto. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.45 uur ter hoogte van de voetbalvelden van Zoutelande. Het meisje werd op haar fiets geraakt door een personenauto. Hierbij raakte het slachtoffer zwaargewond.Vanwege de aard van het letsel is het Mobiel Medisch Team opgeroepen ter medische assistentie. Het traumateam is geland op de parkeerplaatsvan het voetbalveld.

Het slachtoffer is onder zorgelijke omstandigheden per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal onderzoek doen naar dit ongeval. Onder andere het Forensische Onderzoeksteam Verkeer is ter plaatse om het onderzoek uit te voeren. Om deze reden zal de Westkapelseweg nog enige tijd afgesloten zijn.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M W (18-3-2022 om 10:00)
Als ik dat zo zie is dat het stuk waar de fietsers ineens de weg op komen, voorheen was het fietspad hier nog gewoon gescheiden van de weg. Wat in mijn ogen veel veiliger was en is. Ze hebben er daar een heel gevaarlijke situatie van gecreëerd. Hopelijk komt met het meisje alles goed, sterkte!
Inwoonster (18-3-2022 om 09:44)
Het is ook een verschrikkelijk gevaarlijk punt daar voor de fietsers. Dat ze dat zo hebben gemaakt, heb ik nog nooit wat van begrepen. Sterkte meisje
Cookie-instellingen beheren