Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon uur vast in auto na ernstig ongeluk N652

Toegevoegd: 01-04-2022, 14.25 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Op de Recreatieverdeelweg (N652) bij Burgh-Haamstede is vrijdag aan het begin van de middag iemand bekneld komen te zitten na een kop-staartbotsing. In totaal raakten twee personen gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur. Omdat werd uitgegaan van een mogelijke beknelling, werd ook de brandweer opgeroepen. In eerste instantie werd het ongeluk gemeld op de Dammenweg (N57) bij Ellemeet maar die locatie moest worden gecorrigeerd naar de Recreatieverdeelweg (N652). Hier waren tussen de Serooskerkseweg en de Kooijmansweg twee bedrijfsbusjes met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van het achterste voertuig raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.

Omstreeks 12.40 uur werd de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor het incident. Vijf minuten later waren de collega’s uit Rotterdam beschikbaar en zodoende nam dit traumateam de melding voor haar rekening. De helikopter landde op de N652. Toen het slachtoffer omstreeks 13.30 uur was bevrijd, is dit met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance. Een andere gewonde was in de tussentijd ook al per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de oorzaak van het ongeluk, dat resulteerde in een volledige afsluiting tussen de genoemde kruispunten, is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren