Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken scooterrijder ten val in Aardenburg

Toegevoegd: 18-04-2022, 11.41 uur - Update: 18-04-2022, 14.27 uur
Dronken scooterrijder ten val in Aardenburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AARDENBURG - Een scooterrijder is gisteravond gewond geraakt bij een valpartij in Aardenburg. Na een alcoholtest bleek dat de man flink te veel had gedronken.


De hulpdiensten kregen omstreeks 19.10 uur de melding dat er een scooterrijder ten val was geraakt op de Weststraat in Aardenburg. Ter plaatse gekomen troffen zij de man gewond aan. Na een alcoholtest bleek dat de man een flinke hoeveelheid alcohol op had. Na controle in de ambulance is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen voor behandeling. Daar is door een arts ook een bloedtest afgenomen om te bepalen hoeveel alcohol de man precies op had.

Door de val is de scooter olie gaan lekken. De politieagenten hebben de scooter meegenomen naar het politiebureau voor onderzoek. Uit dit onderzoek kwam onder andere naar voren dat de scooter een te groot vermogen had. Hierop is de scooter aangemeld voor een keuring bij de RDW.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren