Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Slachtoffer ongeval Axel is 18-jarige man uit Hulst

Toegevoegd: 04-05-2022, 09.22 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De persoon die vanochtend om het leven kwam bij een aanrijding op de Langeweg (N258) bij Axel is een 18-jarige man uit Hulst. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Het slachtoffer kwam rond 07.40 uur met zijn personenauto in botsing met een andere personenauto. Dit voertuig werd bestuurd door een 23-jarige man (woonplaats nog onbekend). De man uit Hulst overleed ter plekke, de 23-jarige man belandde met zijn auto in een sloot. Hij raakte gewond en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft nog geen zicht op de toedracht van het ongeval en vraagt daarom getuigen om zich te melden. Men is specifiek op zoek naar de bestuurder van een rode auto welke de ongevalslocatie passeerde. Tips zijn welkom via 0900-8844. De politie adviseert getuigen om indien nodig emotionele ondersteuning te vragen via de huisarts of Slachtofferhulp Nederland (telefoon: 0900-0101).

Rond 09.25 uur was de weg nog altijd volledig afgesloten voor sporenonderzoek. Verkeer kan nog altijd omrijden via de parallelwegen naast de N258.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (4-5-2022 om 09:44)
Geen woorden voor. Arme jongen. Nog een heel leven voor zich en dan zo jong uit het leven gerukt worden. Zo oneerlijk. Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden en iedereen die hierbij betrokken is geweest.
Cookie-instellingen beheren