Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Eén dode bij verkeersongeval A58

Toegevoegd: 15-12-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Zaterdagavond even voor zevenen werden twee ambulance's en de brandweer van Krabbendijke gealarmeerd met de mededeling dat er een auto in de sloot was geraakt langs de A58 Noordbaan tussen Rilland en Krabbendijke.

Toen de hulpverleners aankwamen bleek dat de auto op z'n kop in een vier meter brede watergang lag en dat er in ieder geval 1 slachtoffer was. Het slachtoffer was er slecht aan toe en er werd direct met een reanimatie gestart. Tevens werd het duikteam van de Goese brandweer ter plaatse gevraagd om de watergang te doorzoeken op eventuele andere slachtoffers.

Ter plaatse aangekomen zijn de zes Goese duikers meteen het water ingegaan en hebben een zoekactie gestart. Nadat de auto en de omgeving daarvan was doorzocht werd de auto uit het water getakeld zodat ook op de plek van het voertuig gezocht kon worden. De zoekactie bleef gelukkig zonder resultaat: er werden geen andere personen gevonden.

De reanimatie van het reeds gevonden slachtoffer werd uiteindelijk gestaakt. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Het verkeer op de A58 richting Vlissingen werd gedurende een uur voorzichtig langs het ongeval geleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren