Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na valpartij bij Lewedorp

Toegevoegd: 15-05-2022, 15.47 uur
Door: Eugène Harthoorn

LEWEDORP - Op de Postweg in Lewedorp is vanmiddag een motorrijder gewond geraakt nadat hij ten val was geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 net na de Oude Kraaijertsedijk. De motorrijder reed in de richting van Lewedorp en raakte van de weg. Na 65 meter over het fietspad en de berm te hebben gegleden kwam het slachtoffer tot stilstand op de wal van een sloot. Het slachtoffer werd allereerst door een arts van de Rapid Responder geholpen. Hij bleek echter tot mee te moeten naar het ziekenhuis. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 

De politie onderzoekt het ongeval. Wat de uiteindelijke toedracht van het ongeval is geweest moet nog uitwijzen. De motor is total loss verklaard en is meegenomen door bergingsbedrijf De Moor.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (15-5-2022 om 20:27)
Hoorde vandaag ook weer van die bromvliegen uit de verte aankomen gaaf voor een keertje maar helaaas zijn er teveel van die bromvliegen en is het niet meer gaaf maar wordt het snel ergerlijk zeker als ze langs je huis vliegen met dik 100 waar je 60 mag. Heb zelf ook zo'n ding maar met de gewone uitlaat eronder scheelt heel veel herrie
Bianca Adriaanse (15-5-2022 om 20:13)
oordeel niet zo snel Ben je erbij geweest De motorrijder maakt het goed hoor dank voor de belangstelling.
Jan (15-5-2022 om 19:04)
Je ziet het maar weer ,motor rijden is is een kunst ,en hard rijden is niet moeilijk maar hoe dit heeft kunnen gebeuren zullen wij nooit horen
Emergo (15-5-2022 om 18:20)
Dit soort bochten bij weinig verkeer zijn zeer verlokkend om het gas even open te draaien met een motor.
Cookie-instellingen beheren