Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na valpartij bij Lewedorp

Toegevoegd: 15-05-2022, 15.47 uur
Foto 6 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (16-5-2022 om 12:09)
Vorige jaar is op dezelfde weg in de bocht een motorrijder dodelijk verongelukt. Bijna altijd is er sprake van een te hoge snelheid.
Ronald Vermeulen (16-5-2022 om 11:57)
Verbaast me niks, weer zo'n sukkel die zijn gas ff moest opendraaien zeker? Gebeurd daar vaker namelijk, kwam vd week nog zo'n sukkel met een noodgang voorbij blazen, helaas zie je dan nooit een laserteam
Bianca Adriaanse (16-5-2022 om 11:31)
Dank je motorrijder. Hij maakt het naar omstandigheden goed . Is wat beurs hier en daar . En voor de mensen met kritiek, 45.jaar rijervaring en nooit wat gehad . Je bent niet alleen op de weg hè. En je bent er niet bij geweest.
Kees (16-5-2022 om 10:49)
Motorrijden kan gevaarlijk zijn omdat je maar een paar centimeter contact heb met de weg. Maar alles is te leren. Je hebt ook extra rijopleidingen voor de motor, en als je wil kan je ook op het circuit perfect een voertuigbeheersing leren. Als je dan te hard rijd voor een bocht dan kan je het zelf platleggen om de bocht te halen. Er was er eens een keer een di deed dat op zijn examen. Kreeg complimenten van de examinator. Die zei anders had je het nooit gehaald de bocht. Maar ook ander verkeer speelt een rol. En de toestand van de weg. Veel sterkte voor de motorrijder
motorrijder (16-5-2022 om 01:19)
Wat een treurige berichten allemaal. Sterkte voor de betrokken motorijder in ieder geval!
Joris (15-5-2022 om 22:47)
Zijwieltjes te vroeg eraf gehaald bij deze snuiter?
Cookie-instellingen beheren